Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie ma serwerów :/

Gość Equ.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Kupiłem COD4 i zainstalowałem (oryginal)

Wbijam "Dołącz do Gry" i nie ma żadnych serwerów! Nawet po odświeżeniu co robic?

Dodam, że gra nie instalowała mi się na Steam :/

Opublikowano

Zależy jaką masz wersję gry ja masz 1.0 (pisze w dolnym, prawym rogu gry) to może być bardzo mało serwerów, ponieważ jest od dawna już wersja 1.7 na, której jest kilka tysięcy serwów.

Wystarczy, że zainstalujesz sobie patche.

To jest ukryta treść, proszę

GrottyCracker22.png
Gość malutki688
Opublikowano

To nic nie da :P podobno nie da sie tego naprawic,ja mam 1.7 i znowu nie dzialaja;/ moge grac tylko na ulubionych

Opublikowano

Zależy jaką masz wersję gry ja masz 1.0 (pisze w dolnym, prawym rogu gry) to może być bardzo mało serwerów, ponieważ jest od dawna już wersja 1.7 na, której jest kilka tysięcy serwów.

Wystarczy, że zainstalujesz sobie patche.

To jest ukryta treść, proszę

Na 1.0 gra więcej ludzi niż na 1.7 ;] (nobków)

11hbhnt.png

Opublikowano

No to ja zrobiłem jak polecił mi Adrian3126, pozwolę sobie zacytować

"a wlasnie ze musisz gametrackera miec.. zrob konto na gametracker.com i sciagnij tez ten pliczek jak juz bedziesz mial wpisany nick zalogowany na gametracker to wchodzisz na gametrackerze w servers i tam wybierasz call of duty 4 kraj polska i ok i ci wyszukuje serewry i bedziesz mial po srodku JOIN klikasz wyskoczy ci okienko zeby pozwolic na dzialanie tego pliku dajesz ok albo sama ci sie juz gra odpali i tyle "
b_460x42_C000000-222222-333333-CCCCCC-FFCC00-FFCC00.png
Opublikowano

mialem ten sam problem ze servery sie nie pojawialy albo nie wszystkie ale poczekalem z 2 dni wzielem odswiez a tu patrze wszystkie servy sie pojawiaja a wczesniej jak uzylem odswiez nic sie nie dzialo wiec moze poczekaj z jeden dzien i sprawdzaj co jakis czas czy ci dziala pozdrawiam ;]

Opublikowano

Po co czekać?.

Baw się z tym wychodź i wchodź do gry zmieniaj tryby na Np Lan potem na nierankingowe itd odświeżaj i tak w kółko aż wkońcu się pojawią. Ja też tak miałem ; ).

1316854236-U173186.png

By Siema Heniu

Pomogłem? jebnij lajka!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...